sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Tapettipohdintoja Osa 4378

Ei. Ei. Ei. Joo joo joo.


Tilasin sitten varmuuden vuoksi useampia noita Pip Studion tapettimalleja, ja voisin tietystikin ottaa meille ne kaikki. Sekunnin sadasosan herkuttelin jo ajatuksella tilkkutäkkiseinästä, mutta onnistuisin kuitenkin tössimään sen projektin jotenkin ja ehkä se kuitenkin olisi aika levoton jajajjaaja... mitä kaikkea muuta tuo mieli sitten koittaakaan sanoa torpatakseen ihan kelpo idean :)

Tommi aloitti viime viikolla tässä samassa rytäkässä tuon olohuoneen puolen remontin, jolloin sohvat ja muut siirrettiin odottamaan lopullista paikkaansa tulevan ruokahuoneen puolelle. Viikonlopun ajan pidettiin remppataukoa muitten menojen vuoksi, ja karmeintahan tässä nyt on sitten se, että istuskeltuani (=makoillessani) sohvalla ruokahuoneen puolella pari iltaa, tulinkin nopeasti siihen lopputulokseen, että haluan muuttaa olo- ja ruokahuoneen paikkoja.

Kääk! Arvatkaapa ilahtuiko rakas puolisoni tästä takinkäännöstä?!? Sähköthän ruokahuoneeseen on jo vedetty uusien pintojen alle, ja kaikki esimerkiksi televisioon liittyvät johtohärpäkkeet (antenninjohdot tjn.) on jätetty olohuoneen puolelle. Lisäksi kerkesin jo naukua ruokahuoneen puolelle pöydän ylle ylimääräisen pistokkeen (senkin ihan viime tipassa), joka teetti Tommille lisätöitä ja joka sitten jäisi ylimääräiseksi, mikäli saisin muutettua huoneiden paikkaa.


Huoneiden vaihtoa puoltaisi MUN mielestä se, että keittiöstä olisi suora kulku uuteen ruokahuoneeseen. Lisäksi uuden olohuoneen puolelle jäisi pönttöuuni, jota olisi kiva katsella sohvalla makoillessa. Ja keinutuolikin mahtuisi (ehkä) tuohon uuden olkkarin puolelle. (Jos joku seikka kääntää Tommin pään, niin se on tuo keinutuoliasia.)

Ja lopulta menisi tietysti tapetti- ja maalipohdinnatkin vähän uusiksi.

Että tämmöinen Kuinkakääntäämiehenpää-projekti täällä on nyt menossa.

Terkuin Kaikista helpoin remppakaveri Eija

9 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Tuossa tapettikuvassa on juuri niitä vaihtoehtoja, mitä oon tyttöjen huoneeseen miettinyt. Paitsi keltaista lintutapettia, koska siskontytön huoneessa on sitä ja ihan niin samiksia ei viitsi olla, et meillä pitäis olla samaa. :) Tuo uusi huonejako kuulostaa kieltämättä hyvältä, vaikka ajoitus ei ehkä paras olekaan. ;)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi meillä naisilla on se taito jolla noita miehien päitä käännellään..:)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kääk, mä luulen että mä saisin tehdä meillä aika kauan töitä pään käännyttämiseen, lykkyä tyköön :)

Vintageinteriorxx kirjoitti...

Onnea päänkääntämis-projektiin, ihania karkkitapetteja siellä kyllä pyöritellään ❤️

Villakaardemumma kirjoitti...

Voi suloisuus, mitä tapetteja! Kuulostaa niin tutulta tuo huoneiden pyörittely. Vetoat vaan toimintojen järkevöittämiseen ja turhien askelien minumointiin uudella järjestyksellä;)

rautatielaistalo kirjoitti...

Niinpä, mieli muuttuu ja toiveet vaihtuu :) Se on elämää! Voit perustella huoneiden vaihtoa sillä, että vasta nyt talossa asuttujen vuosien jälkeen toiminnat loksahtavat paikoillensa. Talo kertoo mitä haluaa ja sinä olet se tulkki :D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos taas tuhannesti kaikille kommenteista, mukavaa kun jaksatte kommentoida! Kyllä nyt näyttää vahvasti siltä, että raksamiehen pää on käännetty ja myös minä joudun nyt vähän pähkäilemään asioita uusiksi sen myötä. Onneksi on mies, joka uskoo järkipuhetta (=se taitaa vaan haluta sen keinutuolin takas alakertaan) ;)

Mima kirjoitti...

Voi ei, nämä on kaikki niin kauniita että olisi vaikea valita! :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Nninpä just Mima, niinpä just! Taidan lähteä miettimään asiaa uuden sohvan värityksen kautta, kun en nyt oikein pääse eteenpäin näissä valinnoissa :)