tiistai 8. maaliskuuta 2016

Valkoinen huone

Meidän ruokahuone on melko alastoman oloinen tällä hetkellä kaikessa valkoisuudessaan.
Että melko kalvakkaa on meno täällä Sointulassa -mutta ei kauaa. Tilasin tänään muutaman mallikappaleen tapeteista varmistuakseni oikeasta sävystä. Sitten päästään maalaamaan seinät, kunhan mallikappaleista saadaan se lopullinen varmuus tapettivalinnasta. Lattia sekä katto jäävät vaaleiksi, kuten kuvissa.

Kuvasin samalla pari kirppislöytöä, kun sopivat niin kivasti tähän kalpeaan värimaailmaan. Pari kuukautta sitten löysin kirppikseltä tuon oikeanpuolimmaisen, kirkkaan öljylyhdyn ja tykästyin jostain syystä sen muotoiluun. Ajattelin antaa sen kaverille syntymäpäivälahjaksi teemalla "Tulevaisuuden antiikkia", mutta en sitten hennonutkaan. Ja kun ei se maksanutkaan kuin 9 euroa, niin eihän sitä nyt kehdannut antaa pois :)


Kotona googlettelin, että öljylyhty on Kerttu Niemisen Arabialle, ilmeisesti 70-luvulla suunnittelema AliBaba. Yllätyin, kun niitä näkyy olevan melko paljon liikenteessä eikä itselleni ollut aiemmin tullut vastaan moista. Viime viikolla hihkuin paikallisella kirppiksellä, kun eräästä hyllystä pilkotti valkoinen Alibaba neljän euron hintaan ja pakkohan sekin oli napata kyytiin.


Ja nyt taisi käydä niin, että ostin just äsken nettikaupasta vielä mustan AliBaban :O Ei ois ehkä pitänyt taas googletella! *Muoks.* Enpäs ostanutkaan. Tuli liikaa toimituskuluja. Jospa tuo mustakin öljylamppu tulisi kirpparilla vastaan!

Että tämmöstä täällä. Seuraavassa postauksessa ehkä vähän jo väriä.

Terkuin Eija

P.s. Ihanaa naistenpäivää! Muistakaa pitää huolta itsestänne ja naiseudestanne ja hyödyntäkää muun muassa Papa-kokeiden joukkoseulonnat. Minulta löytyi sellaisessa kohdunkaulalta solumuutoksia (eli syövän esiaste), ja olen menossa piakkoin toimenpiteeseen, jossa muutokset toivottavasti saadaan poistettua. Kohdunkaulasyöpä on toiseksi yleisin naisten syöpä maailmassa eli käykää kokeissa!

12 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kivat lyhdyt!

Villakaardemumma kirjoitti...

Enpä ole minäkään aiemmin noihin lyhtyihin törmännyt. Tosi kauniit!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Minäkin haluan valkoisuutta, varsinkin lattioihin... Tsemppiä operaatioon ja kivaa naistenpäivää :)

Mima kirjoitti...

Onpa kaunis tuo teidän lattia nyt! :) Kivat lyhdyt myös!

Kirsikka kirjoitti...

Mulla on suunnitelmissa valkoinen alakerta ja yläkertaan tulee sitten väriä. Teillä näyttää kivalta ja nuo lyhdyt on ihanat.
Tsemppiä toimenpiteeseen, ystävälläni oli kanssa muutoksia, mutta ne saatiin hoidettua pois. Itsekin olin juuri papa-kokeessa, kun täytin pyöreitä.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Ärsyttää kun en edelleenkään pysty vastaamaan erikseen jokaisen kommentin alle, ilmeisesti tässä nimenomaisessa bloggerin sivupohjassa on se ominaisuus jäänyt laittamatta :/ Kaikkien kommentit on silti aina superkivoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vanhassa talossa vaan on oma tunnelmansa ja teillä niin nätisti remontoitu ja sisustettu koti ettei voi kun huokailla. Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuon ruokailutilan valmistumista.
-Sanna

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Voi että, kiitos Sanna kauniista sanoistasi! Mää aina ajattelen, että meidän koti on semmonen sekasotku outoja väriyhdistelmiä ja yhteensopimattomia huonekaluja ettei tästä varmaan kukaan muu tykkää :)

Pilvi kirjoitti...

Upea lattia - huoneesta tulee aivan mieletön ja odottelen tapetteja innolla :).

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiva kuulla Pilvi! Minäkin odottelen tapetteja innolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo musta lyhty löytyisi täältä, jos et vielä ole löytänyt sitä :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2594485960565410&set=p.2594485960565410&type=3&theater&ifg=1

t:Minna

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Minna, mutta musta lyhty on jo tuolla hyllyssä edellisten kaverina :) Kirpputorilta tietenkin!