lauantai 11. huhtikuuta 2015

Smells like teen eipäs ku spring spirit

Viime viikolla pikkulinnut aloittivat karjumisensa jo ennen ylösnousua, mistä voimme todeta kevään ihan todella alkaneen myös tällä Keski-Suomen puolella.Myös vastatervattu vene kertoo selvää sanomaa kevään tulosta: ihan pian jäät lähtevät rytinällä ja veneilykausi voi alkaa. Meidän pihassa on siis kevään haisu, aah!

Ennen kuin päästään veneilemään pitää puuveneen kyseessä ollen tietysti suorittaa erinäisiä toimenpiteitä (älkää kysykö multa mitä ne on, en tiiä). Se tarkoittaa kuitenkin käytännössä sitä, että Tommi käy lähestulkoon päivittäin puuhailemassa JOTAIN veneellä. Onneksi satamaan on meiltä vain muutaman minuutin matka. Todellisuudessa Tommi varmaan vaan istuu veneessä pressun alla ja haaveilee tulevan kesän venereissuista. Hmpf.

Ehkäpä juuri hyvästä kevätfiiliksestä johtuen Tommi suostui siirtämään kanssani mun mummovainaan vanhan ompelukoneen musahuoneeseen, vaikka ihmettelikin, että mitä ompelukone muka tekee musahuoneessa. No se vaan näyttää siellä hyvältä. Mikä muu syy tarvitaan???
No joo. Nuppi puuttuu vetolaatikosta ja vähän on heikossa hapessa muutenkin, mutta tällä sitä on itsekin tullut poljettua ompeleita pikkutyttönä. Ei pysty luopumaan. Ja kun tuo nurkkaus oli periaatteessa vapaa, niin sinnehän se sujahti. Ei maha mittään :) Mutta nyt ei enempää sälää musahuoneeseen, muuten se alkaa muistuttaa uhkaavasti normaalia Sointula-tasoa, jonka tunnuslause on More is more . Vai miten se nyt menikään.

Ihanaista lauantai-iltaa! Me lähdetään kohta juhlimaan lapsuudenystävän 3-vuotiasta prinsessaa. Kyllä 3 vuotta on hieno ikä ihmisenalulla :)

Terkuin Eija

"Rakkaani lattialla, lapsi
hyvä ja ehjä.
Hän ei ole säikkynyt vielä
eikä epävarmuutta ole.
Hän ja maailma kohtaavat vähitellen.
Kun häntä osaisi varoittaa.
Kun osaisi kertoa,
että maailma muuttaa meitä niin
että vain harva ehtii ollenkaan
muuttaa maailmaa."

(Liisa Laukkarinen)2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervattu veneen tuoksi on ehdottomasti yksi parhaita tuoksuja. Tuoksu, josta tulee lapsuus mieleen. Ihana tuo singerinurkkaus. Niin kaunis.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Miia ketunkololla! Kyllä kai tuo Singer saa jäädä tuohon nurkkaan :) Tervan tuoksu kyllä huumaapi pään!