perjantai 29. elokuuta 2014

Musacornerin lukunurkka

Armaalle puolisolleni tuli tuossa männätalvena kiirus "sisustella" musahuonetta, kun hänelle vihdoin valkeni, että Poikanen tulee muuttamaan sitten "isona" omaan huoneeseen. Eli juurikin tähän musahuoneeseen. Tommi iski (ilmiselvästi pienessä paniikissa) seinään pari lempparilp-levyn kantta ja kirppikseltä löytämäni yllättävän painavan kampaamopeilin:


Kirjahyllyn tein nelisen vuotta sitten ihan perushyllylevyistä ja kannattimista maalaamalla ne tummanharmaaksi. Kirjoja on lisäksi ullakolla ja olenkin yrittänyt niitä myydä kirppiksellä, jotta nuo hyllyparat eivät notkuisi noin raskaina. Vierassänky onkin siinä sopivasti alla, että tulevatpahan kirjat sitten jonkun muun päähän jos sattuu hylly pettämään :) Tosin tulee siinä joskus itsekin makoiltua ja lueskeltua.


Sängynpäällisen olen aikoinaan kutonut kansalaisopiston kangaspuissa uusista poppanakuteista ja vanhoista räsyistä. Siinä olikin ihan kiitettävästi puuhaa! 

Ja loppuun vielä kirppikseltä löytämäni pahvinen matkalaukku, joka sopii vallan mainiosti Poikasen pieneen käteen:


Mukavaa viikonloppua! Meillä sitä vietetään juhlimalla Poikasen (epävirallisia) nimppareita ja rakkaan kummityttömme syntymäpäiviä. Muistutukseksi vielä kaikille Tommy Tabermannin sanoin:

Elämä ei ole yhtä juhlaa. Se on myös ruusuilla tanssimista.

Terkuin Eija

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihana huone!!!

Ja tuo sängynpeite on kyllä namu!!

Kukapa voisikaan sen paremmin ilmaista kuin TT ☺

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos! Tommy osasi sanoa monta asiaa niiiiin hyvin. Näin hänet kerran kukkakaupassa ja mieli teki käydä kertomassa kuinka kovasti tykkään hänen runoistaan, mutta en sitten ihan uskaltanut. Ja mitäpä hän olisi sillä tiedolla edes tehnyt...

Unknown kirjoitti...

Varmasti olisi tykännyt<3

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Oiskohan... Muistan joskus jonkun julkimon kehuneen, että ei voisi fanien ajatukset vähempää kiinnostaa. En ois kestänyt, jos Tommy ois jotenki torjunut mut :) Niin ja kiva Saara kun kommentoit ja hirmusen paljon tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin myös näin virtuaalisesti ♡