torstai 7. elokuuta 2014

Harjoitus tekee mestarin

Tällä erää tämä tietotekniikkatumpelo koittaa edes jotenkuten pysyä kehityksen tahdissa ja YRITTÄÄ näin ollen blogata uuden tablettinsa kanssa kuvaa meidän pihasaunan seinustalta. Ja se kuva tulis niinku tähän:





Osasinkohan? Näyttäis siltä. Ihan kauheeta miten sitä käy oikeasti täysin torveloksi tän tietotekniikan kanssa. Jo pelkkä tabletin käynnistäminen ensimmäistä kertaa tuntui lähestulkoon mahdottomalta, kun käyttöohjettakaan ei saanut enää paperisena vaan se piti ladata netistä tablettiin, jota en osannut yhdistää nettiin ilman käyttöohjetta. *huokaus* 



Nyt siis opettelen tämän tabin käyttöä ja olen ihan hoomoilasena, että mitä ihmettä?!? Yritin juuri tutustua elämäni ensimmäistä kertaa picasa-kuvapalveluun vain todetakseni, että kaikki mun bloggeriin lataamat kuvat olivat jo siellä! Naurattaa jo vähän, niin tyhmä olo on tällä hetkellä :)



No mut hei, mitäs tällä tyhmäilyllä on väliä kun aurinko paistaa ja helle on muutenkin sekoittanut pään! Ja jos tuo mun viinikärhön kuva tuossa kököttää (niin kuin nyt kovasti näyttäis), niin kaikkihan on just fine.



Tyhmäilyterkuin Eija



P.s. Oon mää kerenny vähän maalailemaankin. Siitä projektista lisää ensi viikolla, se kun on vielä vähän kesken.

Ei kommentteja: