tiistai 10. elokuuta 2010

Kaunis ja käytännöllinen eteisemme

On tämä kesä yhtä hullunmyllyä. Nyt kun koulut alkavat päästään töissäkin normaalirytmiin, joten jospa se tästä alkaa helpottaa...


Kotona ei ole tapahtunut juurikaan edistystä remontin suhteen. Tuossa jokunen aika sitten Tommi sai kuitenkin heiluttua hulluna moottorisahan kanssa, ja sisäpuolen väliseinä meidän ulko-ovien välistä katosi. Nyt tuossa meidän eteisessä onkin sitten tämän näköistä:


Tuvan ovi
Yläkertaan päin

Ovien välinen kynnys on avoinna (ilman kynnyslistaa siis) ja purut lentelevät tietysti joka suuntaan ovesta kulkiessa ja katosta roikkuu vanhoja lehtiä (johdoista puhumattakaan) jne...

Noh, pääasia että pääsemme nyt kulkemaan yläkertaan sisäkautta. Olihan se jokseenkin hassua lähteä unille ulkokautta kengät jalassa :) Ja aina sai jännittää onko avaimet varmasti mukana, että pääsee aamusella alakertaan.

Viime viikolla tuli pyörähdettyä Huittisilla enon luona. Samalla koluttiin tietysti paikkakunnan kirpputorit. Mukaan tarttui mm. suloinen keltaraitainen Arabian kannu, josta pulitin 35 euroa. Ihan hyvässä kunnossakin se on.
Kuvassa olevat Arabian kupit löysin kirppikseltä Jyväskylästä aikaisemmin.

Nappasin kainaloon myös pari pientä vatia (ajattelin, että niitä voisi käyttää keksivateina), kun niissä on niin kivat syreenin kuvat. En yleensä tykkää kulta/hopeareunaisista astioista, mutta nyt niitä on jostain syystä ilmestynyt meille muutama. Kummallista!

Ei Arabiaa, mutta muuten suloiset vadit minun mielestäni :)

Äiti ja Tommi ovat ahkerana keränneet puna- ja mustaherukkaa meidän puskista. Kellarissa on jo mehut säilytyksessä ja mustaherukkahyytelöt saadaan sinne pian. Nam! 
Ei kommentteja: