maanantai 23. elokuuta 2010

Sälää ja roipetta

No niin. Meillä on nyt reikä "siivouskomeron" seinässä kylpyhuoneen vieressä, ja sinne tehdään tila lämminvesivaraajaa ja pyykkikonetta varten. Tämänhetkinen lämminvesivaraaja on postilaatikon kokoinen ja meikäläisen kuontalon vesipesu on ollut hetkittäin melko hyistä. Toivon vähän suurempaa varaajaa tilalle, toim. huom. Pyykkikone nököttää piharakennuksessa odottaen liitäntää, ja äitimuori on joutunut pyörittämään koneessaan meidänkin pyykit. Ei kovin kätevää siis. 


Parin viikon päästä olisi tarkoitus pitää meidän talovanhuksemme nimenantojuhla, joten varsinainen kylppäriremontti odottakoon vielä vähän aikaa. Ei viitsitä katkaista veden tuloa, että pääsee sitten vieraat ihan vesiklosettiin (mun puolesta ne vois pissiä meidän ulkohuussissa, saisi tyttövieraat ainakin hyvällä omatunnolla käydä kimppapissillä kun siellä on kerran kaksi reikää vierekkäin) ja onhan se muutenkin kiva että on vielä vähän aikaa juokseva vesi talossa :)


Remppakuvia odotellessa laitan tähän pari kuvaa uudesta kaapista, jota mainostin jo edellisessä postauksessa. Kaappi on nyt ihan väärässä paikassa (keittiössä puuhellan kupeessa), mutta koska me ei vielä tiedetä sen käyttötarkoitusta niin levätköön siinä. Voisiko siihen laittaa astioita? Käykö se tietsikkapöydäksi? Vai voisiko se olla kauneudenhoitoyksikkö? Tai ompelupöytä? Väri nyt joka tapauksessa tulee vaihtumaan, tuo vaaleansininen ei sovi mun mielestä meille ollenkaan. Ja sisältäkin se on tipunkeltainen, joten väriehdotuksia otetaan vastaan... Nupitkin on vähän tylsät, ja tekisi ehkä mieli tehdä vaikka jotkin sapluunamaalaukset oviin. Mitäs tuumaat?

Ja sitten vielä pari ostosta viime viikolta:Arabian soppakulho tarttui mukaan Seppälän Kirpputorimarketilta hintaan 18 euroa. Se on viallinen (kannen nuppi on liimattu kiinni), mutta kun itse kulho on käytettävässä kunnossa niin ostin pois. Riihimäen Lasin kolmen litran purkki osui silmään Karstulan Kaikkea on -kaupassa ja siitä pulitin 11 euroa. Ja sitten sitä tulee ihmeteltyä, että mihin kaikki mun rahat uppoaa... Sälään ja roippeeseen.


2 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hei,
Putkahdin tänne jotakin kautta.. Teilläpä vasta ihastuttava vanha talo. Jäänpä seurailemaan blogiasi. Nätti tuo kaappi, ei kun valkoiseksi, luukut auki ja astioita täyteen näytille ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Hyvä Mieli ja tervetuloa Tähän taloon ja näihin huoneisiin! Kurkkailen sun blogia paremmalla ajalla. Meillä alkaa talon nimenantojuhla tunnin päästä, ja vielä on vähän paikkojen siistimistä jäljellä...