sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Pottukattila

Löytyipä kirppikseltä viime viikolla tämä ihanuus:
Pitkään arvoin että otanko, mutta eihän sitä voinut jättää hyllyyn kun pintakin kattilassa on kuin uudessa, lukuunottamatta paria mitätöntä kolhua yläreunassa. En oo kyllä nähnyt noin hyväkuntoista missään ikuna! Tuo on lisäksi ihan mun lemppari värityksen suhteen, joten Primavera sai muuttaa nyt sitten meille. Veikkaan, että perunatkin maistuu paremmalta tuossa kattilassa keitettynä :D

Meillä on taas täällä Keski-Suomessa talven ihmemaa ja kun vielä aurinko eilen ihan pikkuisen pilkahteli, niin kipaisin hakemaan kameran sisältä kesken lumitöiden. Ne prioriteetit...Vielä taidetaan päästä siis mäenlaskuun, jihuu! Mukavaa Ystävänpäivää kaikille!

Terkuin Eija

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana löytö. Itsellä tuo keltaisena mutta haaveilen juuri tuosta väristä. Jouduitko maksamaan paljon, jos saa udella. T. Hanna

rautatielaistalo kirjoitti...

Olen ihan varma että perunat maistuu paremmalta tuossa kattilassa keitettynä :D Ihana löytö. Oikein mukavaa ystävänpäivää!

Mima kirjoitti...

Voi eeii mikä löytö!! Kiva väri! Nämä emaliastiat on pitkään roikkuneet haavelistalla mistään löytymättä. Onnittelut löydöstä! Ja hyvää ystävänpäivää! :)

Pilvi kirjoitti...

Aivan ihana kattila!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Kattila maksoi 35 euroa, mikä on periaatteessa vähän liikaa (mulle), mutta koska se on niin hyvässä kunnossa niin pakko se oli raahata kotiin. Ja maksaahan ne uudetkin kattilat maltaita :) Mitä olet Hanna itse maksanut omastasi? Onkohan näissä hintaeroja värien välillä?

Vintageinteriorxx kirjoitti...

Ihana primavera kattila ❤️ Ei 35€ mun mielestä hirvittävä summa ole tuollaisesta kaunottaresta, ei noita enää niin kovin useasti liiku. Kiitos, kun vinkkasin blogistasi. Liityin lukijaksi :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Vintageinteriorxx ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin! Joo ei tuo 35 euroa noin hyväkuntoisesta kattilasta ole periaatteessa paljon, mutta kun on työttömänä niin voisihan sitä rahansa muuhunkin käyttää :) Jospa kattilasta saisi omansa pois oikein tiukan paikan tullen, joten otetaan se sijoituskohteena ;)

Anonyymi kirjoitti...

Omani on kymmenen vuoden takaa (8e). Eilen kirpparilla oli tällainen ihana vihreä hintaan 65e ja sisältä käyttökelvoton. Sinne jäi. Tuo sinun on hyvähintainen löytö (vaikka aina olisi kiva löytää halvemmallakin ;) ) t. Hanna

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Hanna kommentista ja siitä, että nyt voin hyvällä omatunnolla keitellä pottuja edullisessa kattilassani :D Halpa on kyllä ollut tuo sinunkin kattila!