sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Neuloosissa

Kuten otsikko ehkä joillekin kertoo, täällä ollaan oltu lähes psykoottisessa tilassa kun neuloosi iski taas takavasemmalta ja on nyt vienyt lähes kaiken vapaa-ajan. Minähän pääsin silloin Poikasen odotusaikana kessuttelusta eroon kun otin sijaistoiminnoksi virkkaamisen ja kutomisen. Vaivanpalkaksi sain tietysti rannekanavaoireyhtymän raskauden loppuvaiheessa, ja ranteet ovat sittemmin kipeytyneet melkein heti kun olen yrittänyt jotain käsitöitä viritellä. Mutta nyt tuntuu, että puikot pysyvät käsissä taas, joten täytyy tikuttaa niillä menemään kun pitkästä aikaa pystyy!

Oman osansa neuloosista on aiheuttanut myös facebookin Voihan Villasukka-ryhmä, jossa valmistuu päivittäin aina vaan ihanampia villasukkia ja säärystimiä. Minä menen edelleen melko "perussukkatasolla", mutta tarkoitus olisi opetella vähän haastavampiakin sukkia kuin pelkkää oikein-nurin-perussukkaa.

Viime viikonloppuna loirittiin perheen kanssa urakalla kylpylässä ja menomatkalla autossa aloitin Novitan sukkalehdessä olleet Minna Metsäsen Syyspäivät. En oikein tiedä oonko mattimyöhäinen vai kenties aikaani edellä? No, tuleehan se syksy sieltä jossain vaiheessa joka tapauksessa, joten ei kai tuo mitään haittaa. Sukat valmistuivat eilen ja tykkään kyllä tosi paljon värityksestä!


Tänään aloittelen sitten uusia sukkia. Meinasin koittaa nyt vähän kirjoneuletta ja aloittelin jo kutomaan Joulukalenterisukkaa, jonka ohjeen löysin Niina Laitisen Taimitarha-blogista (klik!). Joopa joo. Ensin syyssukat ja nyt joulusukat :D Vuodenajat vähän sekaisin, mutta jos noita joulukalenterisukkia koittaisi tehdä vähän keväisemmillä väreillä, niin eikö se toimisi ehkä silläkin lailla? Katotaan mitä tulee ja puretaan, jos ei miellytä. Tai jos ei osata :DMukavaa sunnuntaipäivää terkuin Eija

P.s. Huomenna meillä taitaa alkaa ruokahuoneen remppa. Pysykäähän kuulolla ;)

Ei kommentteja: