sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pikkuprojekti

Perjantaina sain siivouspuuskan, joka mun kohdalla tarkoittaa lähinnä tilapäistä mielenhäiriötä. Samalla tuli vähän veivattua olohuoneen kalusteita paikasta toiseen ja tuskastuttua sisustussuunnitelmien kariutumiseen. Lisäksi poden hermoja riipivää remppastressiä siitä, että mitään remppaa ei olla tehty pitkään aikaan. Tommi kulkee toistaiseksi töissä vähän normaalia pidemmässä matkassa, joten remppaa ei varmaan tulla tekemäänkään ihan hetkeen. Pitää siis tyytyä kaikenlaisiin pikkuprojekteihin, joita kyllä onneksi riittää vaikka joka päivälle. Toisin kuin intoa :)

Viikonlopun projekteihin kuului muun muassa erinäisten kehysten suhuttaminen mustaksi. Projekti on ollut mietintäasteella useamman vuoden, olen nimittäin aina silloin tällöin keräillyt kirppiksillä kulkiessani matkaan erikokoisia valokuvakehyksiä, tarkoituksena tehdä jonkinlainen kuvakollaasi johonkin seinälle. Viime keväänä pääsin vähän suhuttamisen makuun, mutta sitten suhu loppui kesken ja semisuhutetut kehykset jäivät kesäksi varastoon (siite)pölyyntymään. Nyt kaivoin kehykset esiin, putsasin ja suhutin vähän lisää. Jei! Nyt kehykset odottavat enää kuvia ja kollaasin tekoa, saapas nähdä saanko aikaiseksi jo tämän syksyn aikana... Jotain sain kuitenkin valmiiksikin, nimittäin pari vuotta sitten kirppistelemäni taulun pokat, jotka suhutin vihdoin ja viimein mustaksi. Hyvä tuli!

Pilttipiirin lehti sopi hyvin suojapaperiksi.


Mattamustaa. Ja kihomadot ovat varmasti kiusallisia...


Valmis! Onnistuin! En edes sotkenut lasia (kovin pahasti)!

Tykästyin tauluun kovasti kirppiksellä ja kympin hintakaan ei päätä huimannut. Taiteilija on signeerauksen mukaan ruotsalainen taidemaalari Holger Almqvist. Taulun taakse taiteilija on kirjoittanut lyhyesti ja ytimekkäästi Trädgården. Vik 1967. Laitan joskus kuvan, kunhan taulu pääsee arvoiselleen paikalle.

Viikonlopun ihana sää salli myös pyykinkuivatusprojektin pihamaalla, nyt kun siitepölyt eivät enää ole riesana. Ihanata!

Poikasen sukkikset saa mut jotenkin aina hyvin herkkään mielentilaan. Se on mun sukkahoususankari ♥

Niin ja tulihan sitä istuteltua vähän erinäisiä kukkasipuleita, kirppisteltyä, juhlittua taas vähän syntymäpäiviä (veljen), pusuteltua Poikasta ja vähän Tommiakin, kiinnitettyä yksi tauluhylly, askarreltua, töllötettyä töllöä ja oltua vähän sohvaperunakin. Tärkeitä asioita kaikki.

Ahkeraa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa,

terkuin Eija

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä aikaakaan, kun joku kertoo pojalle, ettei pojat käytä sukkahousuja. Sitten on pieni sukkahoususankari lannistettu ja poika haluaa kalsarit.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No näin siinä varmaankin tulee käymään. Täytyy suosiolla siirtyä kalsareihin jo sitä ennen :)