torstai 21. huhtikuuta 2011

Pieni Pääsiäistervehdys

Nyt kyllä oikein hävettää kun en ole (muka) ehtinyt bloggailemaan enkä edes lueksimaan toisten blogeja. Ehkä tämä neljän päivän vapaa (jonka vietämme mökillä loistavassa seurassa) vaikuttaa nyt siten, että ensi viikolla olen hurjan paljon reippaampi...? Luulisin niin.


Pikapäivitän kuvan meidän kukkakammarin nurkkauksesta, kun siellä sattuu olemaan niin monta kirpputorilöytöä:
Keinutuolin ostin viime keväänä Jyväskylästä kirpputorilta, hinta oli muistaakseni 85 euroa. On pientä kulumaa maalissa lukuunottamatta moitteettomassa kunnossa :) Vasemmalla on valkoinen kukkapöytä, jonka nappasin mukaan Äänekoskelta jokunen viikko sitten. Taisi maksaa 12 euroa. Sen vieressä, eli kiikkustuolin takana on valkoinen sivupöytä ja se on Seppälänkankaan Kirpputorimarketista. Hinta 22 euroa. Seinällä valkoinen hylly, se on Äänekosken kirppikseltä, hinta vitosen. Se laitettiin seinään tällä viikolla, kun naapurin puuseppä maalasi sen ensin valkoiseksi. Seinällä oleva vihreäreunuksinen peili on ostos vuosien takaa, maksoi silloin paikallisessa realisointiliikkeessä 10 euroa. Puusohva on saatu käytettynä ilmaiseksi Tommin sukulaisilta. Muutama kukkakin on kirppikseltä: ainakin yksi juoru ja muratti sekä keinun takana oleva ihana enkelinsiipi, jonka kuljetin viime kesänä Huittisista kotiin.


Että on sitä rahoja tuhlattu kaikenlaiseen. Huutokaupassakin on tullut käytyä... Laitan ostoksista postauksen ensi viikolla.


Ja kuten otsikkokin sanoo, pieni pääsiäistervehdys kaikille lukijoille! Ainakin Sarppa on ilmeisesti uusi lukija? Kiva kun luet ja tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :)
Piip piip,

pääsiäistunnelmissa

Purppura

6 kommenttia:

Pääsky kirjoitti...

Ihana tapetti tuossa seinällä ! Ja niin viihtyisän näköistä, kun on kasveja. Kirppislöydötkin on hienoja. Hyvää pääsiäistä sinnekin !
T: kirppishirmu wihtori

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Mukavan näköinen nurkkaus!

Keinutuolit ovat niin ihania, mutta vievät yllättävän paljon tilaa, joten tähän talouteen ei valitettavasti voi sellaista hankkia, vaikka mieli tekisikin.

Oikein aurinkoista pääsiäistä!

Aseman laidalla kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä huone täynnä!!

Ihanaa pääsiäistä sinulle!

KARHIN KOULU kirjoitti...

Kiva nimitys huoneella; kukkakammari...! Haaveilijan unelmapaikka, vanhat kiikkustuolit on ihania! Mukavaa pääsiäistä!

Sarppa kirjoitti...

Joo mie oon uusi lukija :) Rentouttavaa mökki viikonloppua sulle ja hauskaa pääsiäistä.

Katjusha kirjoitti...

Rentouttavaa pääsiäisloman aikaa!