lauantai 30. tammikuuta 2016

Mööpelöintiä

Aah, harvinaista herkkua, nimittäin lauantai-ilta ja yksin kotona! Pojat lähtivät jääkiekkomatsiin ja meidän Sointula on hetken vain mun. Ja silloin ehtii myös koneelle ja ehkä bloggaamaankin pitkästä aikaa :)

Meillä pyöräytettiin olohuoneen mööpelit uuteen järjestykseen Poikasen 3-vuotissynttäreiden siivoustohinoiden yhteydessä ja siitä ajattelin laittaa muutaman kuvan. Aloitetaan kuitenkin musahuoneen julistetaiteesta, kun sain joku aika sitten kehyksiin vihdoin tämän pahamaineisen miestenlehden vuodelta 1955. Rietas, kerta kaikkiaan. No, seinälle taulu ei olekaan yllättäen vielä ehtinyt, joten jäädään odottelemaan asennusmiestä...Joka tapauksessa, olohuoneesta käsin meidän ruokailuhuoneessa näyttää mööpleerauksen jälkeen tältä:
ja olohuoneen puolella siis tältä.


Lippuviiri jäi kattoon Poikasen synttäreiltä, ja johan ehti Poikanen jo kommentoimaan, että nuo joulukoristeet pitäis kyllä laittaa pois. Mutta onneksi annoin olla, kun viikolla saatiin naapurin reilu 8-kymppinen rouva kylään ihan sillä höngällä, että oli huomannut kadun puolelta ikkunasta meidän nauhan ja halusi tietää miten se on tehty :)

Ja kohtahan kaikki riisutaan joka tapauksessa, kun remppa alkaa! Mihinkähän nämä kamat sitten sullotaan??? Eikä remontointisuunnitelmatkaan ole vielä ihan vimpan päälle mietityt... Edelleen oon kyllä sitä mieltä, että haluan ruokailuhuoneen päätyyn keltaista tapettia ja olohuoneen päätyyn jotain muuta. Kaikki muu onkin sitten hyvin pitkälti auki, mutta kerkeehän sitä sitten tosipaikan tullen :)

Lupsakkaa lauantai-iltaa

terkuin Eija

4 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Herkulliset värit, tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Kauheesti toisiinsa sopimattomia värejä, esim. vihreät verhot ja turkoosi tuoli ja sininen ryijy. Antaa sekamelska-vaikutelman! Puhumattakaan viireistä...itse en niitä pitäisi yhtään kauempaa kun synttäreiden ajan, vaikka muuten väreistä ja sekamelskasta tykkäänkin. Mutta senkin voi tehdä tyylillä ja harmonisesti.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mielestäni kotinne on kaunis ja eikö se mene niin, että mistä itse tykkää ja missä viihtyy kodin on oltava sellainen!!! Väreistä viis...:))

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Tällä kertaa oon itse asiassa täysin samaa mieltä anonyymin kommentoijan kanssa siitä, että tämä huusholli on sekamelska ja värit ovat yhteensopimattomia :) En oo vaivautunut ostelemaan verhoja tai mattoja, koska tämä huonecombo on siis menossa toivottavasti pian remonttiin, eli uusitaan kaikki lattiasta kattoon. Huonekaluista tosin osa jää, mutta osa menee vaihtoon. Kuvat laitoin lähinnä sen vuoksi, että muistaa itse missä järjestyksessä huonekaluja on tullut vuosien varrella pyöriteltyä.

MUTTA, jos tältä blogilta tyylikkyyttä kaipaa, niin enpähän usko että kannattaa täällä käydä lukemassa. Minä ja tyylikkyys, puhumattakaan harmonisuudesta ei kuuluta samaan lauseeseen :D