keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Spending my time

Käytiin kesällä Rautalammin Pestuumarkkinoilla, ja rompetoriosuuden varrelta Tommin matkaan tarttui sähköinen, suurehko seinäkello. Liekö näyttänyt aiemmin aikaa jonkun koulun seinällä tai jossain vastaavassa? Mukavasti on vähän ruosteinen ja krakeloitunut.
Tarkoitus on vaihtaa kellon koneisto käymään pattereilla (milloinkahan tapahtuu...?!?) ja lopullista sijoituspaikkaakin pitää vielä miettiä.

Tommin muuten väläytteli ilmoille pari päivää sitten mahdollisen lomautusvaroituksen, mikä tarkoittaa sitä, että pitäisi alkaa suunnittelemaan olohuoneremonttia. Kääk. Kävin pikaisesti vilkuilemassa jotain tapettisivustoja ja siinähän meni melkein yöunet... Sen lisäksi eksyin nimittäin vielä Pinterestin ihmeellistäkin ihmeellisempään maailmaan ja päädyin katselemaan jouluisia koristeluja ja ja ja ajjjjjaaaaijaaaa, täällä ollaan taas niin pää pyörryksissä! Loppukuusta on nimittäin tulossa mun synttärijuhlat, joihin pitäisi miettiä koristeluja ja tarjoiluja, ja tuntuu että aika vaan lipuu käsistä ja mitään ei ehdi oikein tekemään...

Spending my time
watching the days go by...

Tiketitok-terkuin Eija

8 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Onpas näpee kello! Voi ei, tunnistan niin tuon kiireähkyn ja sisustustietotulvan. On Pinterestiä, Instagramia jne. ja sitten vielä siihen tapettivalinnat ym.sisustusideat mitä päässä pyörii. Toivotaan että selviät! :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno kello!

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kiva kello, minullakin oli nuo markkinat suunnitelmissa mutta jäi kuitenkin väliin.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Valtavirrassa kirjoitti...

Mä en osaa nyt muuta kommentoida, kuin että onpa täydellinen kello! Siis aivan ihana!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Mää en siis edelleenkään osaa kommentoida erikseen jokaisen kommentin alle: jostain syystä mulla ei näy semmoista vaihtoehtoa ees... Niin että sori kun tulee aina tämmöinen "yhteisvastaus" teidän ihaniin kommentteihin.

No mutta, kun kiikutin kelloa takaisin kuvauspaikalta säilytyspisteeseen niin huomasin, että kellon takapuolelle on kirjoitettu kirjaimet tk. Tuli vaan mieleen, että voisikohan tuo olla jonkun terveyskeskuksen entinen kello? Harmittaa,kun ei tullut kysyttyä olisiko myyjä tiennyt kellon alkuperää. Hieno se kyllä on, eikä se maksanutkaan muistaakseni kuin kympin :D

rautatielaistalo kirjoitti...

Upea kello ja toivottavasti käy pian! Meillä on kotona tasan yksi seinäkello, eteisein seinällä! Se on onneksi niin keskeisellä paikalla että olohuoneen sohvalta sekä keittiöstä kellon hyvin näkee. Etsinnässä on jotain yhtä kaunista kuin tuo sinun löytösi. Mutta kello ei saa tikittää kovasti, en yksinkertaisesti kestä tikittäviä kelloja! Eli tämä hiukan vaikeuttaa etsintää...

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No eikös tuommoinen sähkökello ois sitten hyvä rautatieläistaloon, ne ei kai tikitä?!? En tiiä. Luultavasti tuo meidän kello päätyy keittiöön tai olohuoneeseen. Eteisessä sille ei ole tilaa :)