perjantai 14. elokuuta 2015

Musahuoneessa (hit me baby) one more time

Musahuone vaan nyt on mun lemppari tällä hetkellä. Siksi kuvasaastetta sieltä taas. Saatiin Tommin iskän vanha keikkajulistekin kehyksiin ja seinälle, ja se on kyllä keikkajulisteiden aatelia :) Kuvan bändistä on piirtänyt meidän paikallislehteenkin vuosikausia kuvia piirtänyt Pilatus.

Matti-Pappa on kuvassa bassoineen vasemmalla :) Esko Luotojoki taitaa olla tuo hanuristi ja muista soittajista ei ole minulla tietoa.Poikasen kerhot alkavat vissiin ensi viikolla ja sitten se syksy voidaankin kuitata täälläkin alkaneeksi. Vielä ehditään kuitenkin vähän veneillä ja mökkeillä ja tehdä pihahommia ja pestä mattoja jajajajaja vaikka mitä!

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

Terkuin Eija


8 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Hauska juliste ja kun sillä on vielä tarinakin takana, niin täydellinen tuohon huoneeseen. Minä en tiedä huonekasveista juuri mitään, mikä on tuo ihana pyöreälehtinen kasvi nimeltään? Sopii niin pasellisti yhteen tapetin kanssa.
Ehdin käydä tällä viikolla mattopyykillä ja nyt kodissa on ihanan raikas tuoksu. Tekisi mieli käydä toisenkin kerran, mutta saas nyt nähdä, kun arki alkaa. Mukavaa viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana tuo sininen tapetti!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Kirsikka, minustakin juliste sopii täydellisesti tuohon huoneeseen, Matti-Papan sähkökitaran ylle :) Samaten tuo kasvi sopii tuonne myös! En ikävä kyllä tiedä tuon kasvin nimeä. Yritin sitä kerran udella täällä blogissakin, mutta en saanut vastauksia. Olen saanut sen äidiltä, joka oli saanut sen ystävältään, joka oli sanonut sen nimeksi elefantintassu, mutta en ole löytänyt mistään mitään tietoa sillä nimellä :/ Puhtaiden mattojen tuoksu on kyllä niin aaaaaaah :)

Kiitos Irmastiina, tykkään tapetista itsekin kovin paljon!

Hyvä Mieli kirjoitti...

No onpas todella viihtyisän näköinen huone! Ihana tapettisävy. Mukavaa viikonloppua;)

Unknown kirjoitti...

Ei mikään ihme, jos huone on lempparisi. On tosi viehkeä ja raikas. Punainen juliste on tuolla turkoosin keskellä kuin kotonaan :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitokset Hyvä Mieli ja Lievestuoreen aseman Jenni! Huoneesta tuli kyllä kiva vaikka alunperin olikin ihan eri suunnitelmat :)

Pilvi kirjoitti...

Ihanat mintun sävyt siellä täällä - kaunis huone!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Pilvi! Enemmän nuo sävyt ovat turkoosiin päin kuin minttua, mutta riippuu tietysti myös näytöstä, että miten se värit näyttää. Ja jotenkin hankala kuvattavakin tuo väri, että saattaapi vääristää sekin katsojan silmää kun on huono kuvaaja :)