sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Marshallia sisustukseen

Menihän se eilinenkin sitten lopulta "harakoille", kun innostuttiin lähtemään soitinmessuille Lutakkoon. Tommi kuolasi siellä Fendereitä ja Gibsoneita ja Ulla ja minä lähinnä Timo Kämäräistä. Tai siis hänen kitaransoittotaitoaan :) Mukava reissu, mikäs siinä, vaikkei yhtään soitinta matkaan tarttunutkaan.

Mutta Marshallin kaapit saatiin sentään kotiin messuilta. Ei ihan mitään keikkakamaa, mutta sellaista pientä kotihifistelyä, tsihih.


Siitä saa sähkökitaraan hyvät säröt :) Ja aika helppo on roudatakin... On Tommilla tietty vähän isommat kaapit sitten "oikeaan" käyttöön, mutta tämä saa riittää nyt kotioloissa äänenvahvistukseksi. Ja käyhän tämä oikeastaan sisustuselementiksikin, kun on niin söpö! Kitarat ja muut soittimet on mun silmissä kyllä muutenkin osa sisustusta :)
Remonttitaukomme stoppasi pieneksi hetkeksi, ja tänään "räjäytettiin" sitten tuvasta meidän kylmäkomero. Nyt tietsikkahuone on täynnä keittiösälää ja pihamaa täynnä purkujätettä. Palaan aiheeseen ensi viikolla!


Jääkalikkavarvasterveisin

-Purppura-

P.S. No mutta, nythän täällä käy sutina! Maiju, tervetuloa tähän taloon ja näihin huoneisiin :)

3 kommenttia:

Pääsky kirjoitti...

Hienot on kaapit !
Heh, meilläkin majailee lukematon määrä kitaroita (en edes tiedä kuinka monta) ja soittokamaa, mutta (onneksi) niille on tallinvintillä oma musahuone, ihan kaikkea en hyväksyisi siustuselementeiksi :)

Katjusha kirjoitti...

Meillä akustiset kitarat on myös osa sisustusta :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

No meilläkin on se musahuone noita soittimia varten, mutta saa nähdä milloin saan päähäni siirtää huoneen ulkorakennukseen ;)