sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Vesi vanhin voitehista

Vettä on ja wc toimii! Kylpyhuone puuttuu vielä, mutta pääasia että pääsee käymään sisävessassa :) Tommi takkuilee tällä hetkellä keittiössä astianpesukoneen kanssa, kun siinä tuntuu olevan jotain häikkää veden syötössä. Toivottavasti saadaan kone toimimaan ilman suurempia vesivahinkoja...

Pari kuvaa meidän pikkuruisesta yläkerran vessastamme:En ole nyt ihan sataprosenttisen tyytyväinen lopputulokseen, mutta kelvatkoon kuitenkin. Taika-helmiäismaali oli melko hankala saada tasaiseksi pinnaksi, joten siveltimen vedot (toisella maalauskerralla) ovat jokseenkin näkyvissä. Telan kanssa ensimmäinen maalikerros näytti ihan kamalalta. Luinkin sitten Tikkurilan maalausoppaasta, että tasaisen pinnan aikaansaamiseksi Taika-maalilla tarvitaan kokemusta ja ammattitaitoa... Siihen nähden siis ihan ok lopputulos. On tämä kullan väri kuitenkin mielestäni parempi, kuin mitä valkoinen maalipinta olisi ollut. Vessa on vielä hieman keskeneräinen, kun puuttuu vessapaperirullateline ja pyyhekoukut yms. Ajattelin laittaa jonkin pienen hyllyn/tason tuon vessanpytyn vasemmalle puolelle, johon saa sitten vähän laitella jotain "koristelua" ja ehkä jokin taulu seinälle myös. Valaistuksen kanssa jäätiin vähän "pimeän puolelle", kun saatiin vain pari ledispottia kattoon, mutta mun haaveilemat lampetit olisivat teettäneet extratöitä aika paljon joten näillä mennään. Tänä aamuna tosin todettiin, että mukavan himmeä valaistus, eipähän ota kirkkaasti silmiin! Ja kun tämän peilin edessä ei tarvitse retusoida naamaa eikä tukkaa, niin valo riittää hampaiden pesuun vallan mainiosti :)

Kohta täytyy lämmitellä eilisiä pikkujouluruoan jämiä ja nautiskella ihanasta pakkaspäivästä (sisällä tulenloimussa tietenkin). Loppuun vielä kuvat naapurin Irja-mummolta saadusta joulukaktuksesta, joka teki ensimmäisen kukkansa viikko sitten ja nuppujen määrästä päätellen kukkii vielä pitkään :) On muuten ihanan väriset kukinnot, vai mitä? 
Jouluruokaa tarjoo kunnon väki-
terveisin

Purppura

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

vau mitä luksusta, oma vessa ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Nimenomaan Ansku, kirjaimellisesti arjen luksusta :D