tiistai 12. lokakuuta 2010

Kylpyhuoneesta (ja sen puutteesta) Part II

Joo-o. Edelleen odotellaan vettä. Hanasta siis, ei taivaalta. Ihan hyvin tässä kyllä toisaalta on pärjätty, joten ei sen puoleen. Kylppärin laatoissa kestääkin sitten 3 viikkoa ennen kuin saadaan ne kotiin. Suunnitelmat meni pikkasen uusiksi sen suhteen, että mustavalkoinen tippamosaiikki tulee kapeina raitoina suihkuseinään ja loput kyseisestä seinästä on mustaa laattaa. Alkuperäisessä suunnitelmassa raidat olivat leveämmät ja kaverina oli valkoista laattaa, mutta Jyväskylän Oron myyjän mielipiteen mukaan vaihdettiin valkoinen mustaksi tehosteseinän osalta. Muut seinät tulevat sitten valkoisella. 

Yläkerran vessan tapetin pitäisi saapua loppuviikosta. Myös sen osalta mulla meni niin sanotusti pasmat sekaisin :onnistuin tapettiliikkeen melkoisen laajasta valikoimasta valitsemaan juuri sen tapetin, jonka valmistus on lopetettu. Hittoako pitävät siellä esillä sellaisia näytteitä joita ei enää saa mistään!!! Grrr. Jouduin sitten muutaman päivän pähkäilemään asiaa, mutta ystävän avustuksella päädyin lopulta tähän:

Kuva: www.tapettitehdas.fi

eli Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Haitinmäki -tapetti pääsee koristamaan meidän vessan yhtä seinää. Loput seinistä maalataan. Tässä tapauksessa aloitetaan varmaankin ensin valkoisella ja myöhemmin voimme sitten muuttaa vessan lookia sutimalla seinään tapetista poimittuja sävyjä. Kullan hohtoinen seinä toisi varmasti vessaan kaivattua arvokkuutta :) Tuosta tapetista on muutenkin  helppo poimia sävyjä tekstiileihin, kun turkoosi ja tuollainen violettiin vivahtava sävy on mun lemppareita. Lattiaan pitäisi vielä hommata vaaleaa laattaa ja kattoon on jo hommattu valkokuultoiset paneelit. Kristallikruunua en kuulemma vessaan saa laittaa, kun tila on niin matala, mutta jospa pari jotain juhlavaa lampettia sitten...

Jännä nähdä, vastaako lopullinen toteutus mun päässä pyöriviä visioita. Vielä joutuu odottelemaan muutamia viikkoja, blääh.


Tapettitöhötysterveisin

Purppura 

2 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hyvältä, tosi hyvältä näyttää tuokin tapetti. Minullekkin on jotenkin tosi tyypillistä, että valitsen aina sen vaihtoehdon, joka on loppu tai sen hankkiminen on jotenkin erityisen mutkikasta tai maksaa 'miljardeja'... Mukavaa remppaa!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos kiitos, remppa jatkuu mukavasti edelleen :)